Starity

Alizée a rajongóival töltötte születésnapját

2013. augusztus 22. 15:03   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alizée lehetőséget adott rajongóinak, hogy találkozhassanak vele születésnapján, szülővárosában, Ajaccióban.

hirdetés
Alizée a rajongóival töltötte születésnapját

Alizée, a francia énekesnő 29. születésnapját ünnepelte augusztus 21-én. Először rajongóival, majd később családi körben, barátaival töltötte a napot.

Már a délelőtti órákban megköszönte rajongóinak az Instagramon, amiért gondoltak rá és nem felejtették el ezt a jelképes alkalmat: „Hűha, most ébredtem fel és már olvasgatom az üzeneteiteket! Köszönöm, hogy vagytok nekem, köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Alizée karrierje még a 2000-es évek elején kezdődött, a Moi... Lolita című dallal, mellyel jelentős sikereket ért el Európában és különböző ázsiai országokban egyaránt. Első nagylemeze is a boltokba került még abban az évben, mely a Mylène Farmer–Laurent Boutonnat szerzőpáros munkája volt, csakúgy, mint második nagylemeze is, mely 2003-ban jelent meg. Ezt követően Alizée a saját útját kezdte el járni, s megjelent még három nagylemeze, legutóbbi éppen 2013 márciusában.

Az énekesnő pár éve visszaköltözött Korzikára, Ajaccióba, s idén úgy döntött, esélyt ad a helyi rajongóinak, hogy találkozzanak vele, valamint ő is megköszöni így támogatásukat.

Este, fél 7-kor vette kezdetét a dedikálás, mely nem kiadója, a Sony Music szervezésében történt, sokkal valószínűbb, hogy Alizée saját ötlete volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek