Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 22. 16:04   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kecskét és tortát kapott Demi Lovato, megtudhatod, hogy twerkel Selena Gomez, és Ashley Benson is tevepatát villantott – lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Joe Jonas kinevette Nick Jonast

A banda nemrég Larry King talkshow-jában volt jelen, ahol magánéletükről és karrierjükről beszélgettek. Mikor Nick volt soron magánéletét illetően, elmondta, hogy szingli.

A válasz hallatán Joe majdnem röhögőgörcsben tört ki – ebből arra következtettek a rajongók, hogy Nicknek bizony van párja. Nem is lepődnénk meg, ha a hírek igazak lennének, ugyanis mostanában a Miss Universe-zel, Olivia Culpóval hozták hírbe.

*

Így twerköl Selena Gomez!

Selena Gomez jelenleg Stars Dance turnéján vesz részt, ahol – mint többször is elmondta – fontos szerepet játszik a tánc.

A táncmozdulatok közé beépült egy kis twerkölés is, ami a legújabb őrület a sztárok körében. A szemfüles rajongók rögtön fel is töltötték a videót a YouTube-ra.

*

Ilyen volt Demi Lovato tortája

Eddigi értesülések szerint Miss Lovato nem kért tortát születésnapjára, viszont a családja és az Afrikában lévők kedveskedtek neki a szülinap ezen elengedhetetlen kellékével.

Ám mielőtt még hatalmas, csilli-villi, ötemeletes tortára gondolna valaki, csalódnia kell, ugyanis egy egyszerű, csokival és cukormázzal bevont édes süteményt kapott, melyen 21 gyertya díszelgett. Egyébként Demi az afrikaiaktól kapott egy kecskét, amit Billynek nevezett el.

*

Ashley Benson égett a paparazzók előtt

A csinos kis hazudozó vásárolgatás után épp autójához tartott egy igen szűk és kényelmetlen nadrágban, amelyben úgynevezett „tevepatát” villantott.

Erre a fotósok felfigyeltek és alulról kezdték fotózni Ashley-t, aki azonnal elkezdte magát takargatni.

*

Ezek Ashley Tisdale kedvenc cipői

Ashley Tisdale kedvencei a kövekkel kirakott bokacsizmák. Erről egy képet is megosztott és előszeretettel hordja az utcán is a darabokat. A cipőkből négy párja van, mindegyik különböző színű, viszont fazonuk egyforma.

Ash egyébként nemrég szekrényét rakta rendbe és abban biztosak vagyunk hogy egyetlen párat sem dobott ki kedvenc cipői közül. „Raktározom az ilyen cipőket #chloe #collectingeverycolor #myfaves”

*

Zendaya Coleman új albumának számlistája

Zendaya felfedte nemsokára megjelenő albumának számlistáját és egy képet is csatolt albuma hátoldaláról.

1. Replay
2. Fireflies
3. Butterflies
4. Putcha Body Down
5. Heaven Lost An Angel
6. Cry For Love
7. Only When You’re Close
8. Bottle You Up
9. Scared
10. Love You Forever
11. My Baby

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek