Starity

Jennifer Love Hewitt kirobbanó formában van

2013. augusztus 23. 13:01   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A már régóta anya szerepre váró Jennifer élvezi a terhességét. Egyszerűen kicsattan a boldogságtól és csinosabb, mint valaha, most pedig megosztotta a nagyvilággal, jelenleg hol tart a terhessége és hogyan viseli azt.

hirdetés
Jennifer Love Hewitt kirobbanó formában van

Ha valakire mondhatjuk, hogy jól áll neki a terhesség, az nem más, mint Jennifer Love Hewitt, ugyanis régóta vágyott már a gyermekáldásra, aminek most minden pillanatát élvezi. Vőlegényével, Brian Hallisay-vel már izgatottak a baba születése miatt.

A 34 éves csodaszép színésznő legutóbb New Yorkban jelent meg a Pampers Love, Sleep & Play kampányának rendezvényén, ahol egy csinos fekete kismamaruhát viselt, amit Isabella Oliver tervezett és nagyjából 170 dollárba kerül, ami körülbelül 40 ezer forintnak felel meg.

Azonban nem csak a ruhájával hívta fel magára a figyelmet, hanem megújult külsejével is. Haját sötétebb árnyalatra váltotta; világosbarnáról feketére és a hosszától is jócskán megszabadult, ráadásul frufrut is újított.

Fotó: D Dipasupil/FilmMagic

Az eseményen az Us Weekly meginterjúvolta a színésznőt, aki azt mondta, teljesen jól viseli a terhességét, egyedül a csuklásokkal nincsen kibékülve.

„Van pár furcsa dolog a terhességben, amikhez néha nehéz alkalmazkodni. Például mikor éjjel elkezd zsibbadni a csípőm és meg kell fordulnom és olyan hangokat kezdek kiadni, mint egy öreg hölgy, amikor a lépcsőkön kell lesétálnom. Ezekre a furcsa dolgokra gondoltam” – mesélte nevetne az Ügyféllista sztárja, aki így folytatta mondandóját: „De mégis így teljes a dolog, nagyon szerencsésnek érzem magam. Néhány nőnek nagyon nehéz terhessége van. Én nem tartozom közéjük. Eddig minden szép és nagyon élvezem ezt az időszakot. Úgy érezzük, nagyon szerencsések vagyunk”

A pár közösen úgy döntött, nem szeretnék még tudni első gyermekük nemét, bár, hozzátette, hogy nagyon nehéz kivárni, mert igazán kíváncsiak már, így jelenleg fiú és lány neveken is egyaránt gondolkodnak. „Ne legyen túl hagyományos, de ne is legyen őrült. Valahol az arany középutat keressük” - magyarázta a továbbiakban, majd hozzátette: „Úgy érzem nagyon gyorsan haladunk. Három és fél, négy hónap van már csak hátra. Annyira várom már, hogy láthassam a babám”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek