Starity

Dasha Kapustina: „Budapest csodálatos”

2013. augusztus 23. 09:09   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fernando Alonso orosz származású kedvese, Dasha Kapustina legújabb blogbejegyzésében áradozott hazánkról. A leíráshoz képeket is csatolt, melyek hídjainkon, illetve a Magyar Nagydíjon készültek.

hirdetés
Dasha Kapustina: „Budapest csodálatos”

Idén második alkalommal látogatott el hazánkba a 23 éves modell, Dasha Kapustina, amit meg is említ blogjában:

„Helló, drágáim! A legszebb ország Magyarország, a fővárosa, Budapest pedig csodálatos! Imádom ezt a helyet. Tavaly látogattam először Budapestre. Ez valóban egy egyedülálló város, nagyon barátságos, szép, napos és különleges az építészete! Remek dolgokat vásároltam eddig itt!
A városnak nyolc hídja van, melyeken sétáltam is! Sétáltam a főutcán, meglátogattam néhány parkot, bevásárlóközpontot, éttermet és kávézót. De a legfontosabb, hogy élőben támogathattam a szerelmem.”

A képekhez csatolt megjegyzésekben megemlíti, hogy a szálloda, ahol megszállt a Nagydíj hétvégéjén, tavaly is és idén is készült apró meglepetésekkel és elégedettek voltak a kiszolgálással.

Továbbá megemlíti, hogy barátnőjével sétáltak a piacon, ahol lenyűgözték az ajándéktárgyak, melyeket kínáltak. Tavalyi látogatása során Dasha ellátogatott a Széchenyi fürdőbe is.

Dasha és párja, Fernando Alonso a tavalyi Német Nagydíjon vállalták fel kapcsolatukat, azóta a modell, ha csak teheti, élőben szurkol Alonsónak a futamokon. A kapcsolat jót tesz a lány modellkarrierjének, Spanyolországban egyre keresettebb, olyan magazinokban láthattuk mint a Yo Dona, a Vanity Fair és az Hola!. Július végén pedig saját blogot indított a waveoffashion.com/ oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek