Starity

Natalie Dormer csatlakozik a Mockingjay stábjához

2013. augusztus 23. 02:02   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca és a Tudorok sztárja Cressida bőrébe bújik Az éhezők viadala-széria folytatásában.

hirdetés
Natalie Dormer csatlakozik a Mockingjay stábjához

A 31 éves angol színésznő szerepe szerint egy kapitóliumi rendezőt fog alakítani, aki csatlakozik az elnyomó hatalom elleni lázadáshoz azzal, hogy a forradalmárokat és Katnisst segíti filmes és manipulatív médiabeli tehetségével.

Dormer az első új hivatalosan is bejelentett stábtag, aki a könyvtrilógia utolsó részéből készülő filmekben tűnik majd fel, hiszen ahogy az eddig is ismeretes volt, A kiválasztott (Mockingjay) két részben kerül adaptálásra. Ezzel hivatalosan is megkezdődött a szereplőválogatás, bár a Deadline és a The Hollywood Reporter független forrásaikra hivatkozva már júniusban leközöltek egy hírt, miszerint Julianne Moore-nak felajánlották Alma Coin szerepét, erről viszont még nem érkezett megerősítés a stúdiótól.

Annak ellenére, hogy még Az éhezők viadala második kötetéből készült Futótűz sem került be a mozikba, nem meglepő, hogy a készítők máris megkezdték a következő rész előkészületeit, hisz a forgatás még várhatóan a második rész premiere előtt, októberben megkezdődhet. A rendezői székbe Francis Lawrence-t várják vissza, míg a forgatókönyvet a Versenyben az elnökségért és a The Butler írója, Danny Strong jegyzi.

A kiválasztott első és második részének premierjét 2014 és 2015 novemberére tűzték ki, a rajongók viszont addig sem unatkozhatnak, hisz a Futótűz már idén november 21-étől látható lesz a hazai mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek