Starity

Hosszú Katinka férjhez ment

2013. augusztus 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katinka tegnap mondta ki a boldogító igent edző párjának, Shane Tusupnak.

hirdetés
Hosszú Katinka férjhez ment
Fotó: Facebook

2013-ra valószínűleg szívesen fog visszagondolni Hosszú Katinka: a barcelonai világbajnokságon két aranyérmet, valamint egy bronzot szerzett, utána a Világkupa eindhoveni fordulójában három világcsúcsot döntött meg, ráadásul a tegnapi napon amerikai edzőjének örök hűséget fogadott.

Az esküvő a Seychelle-szigeteken zajlott, és mivel a párt a Világbajnokság, majd a Világkupa teljesen lefoglalta, nem volt alkalmuk részt venni a szervezésben, ezért számukra is meglepetések voltak az esküvő részletei.

A pár és a násznép az esküvő utáni egy hetet a szigeten tölti, ahol Katinka állítása szerint biztosan fog úszni, szinte már beleivódott a reggeli úszás a napirendjébe.

A friss házasok persze a családalapításon is gondolkodnak, ám ez még nem aktuális, most Katka karrierjére koncentrálnak, és amint korábban nyilakozták: Katinka a 2021-es budapesti Világbajnokságon is szeretne úszni.

Gratulálunk nekik, sok boldogságot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek