Starity

Az MTV VMA legőrültebb pillanatai

2013. augusztus 25. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga, Britney Spears és még jópáran a legnagyobb sztárok közül igencsak bevadultak az MTV Video Music Awards díjátadó gáláin az elmúlt években. Most bemutatjuk a legvadabb, legőrültebb és legsokkolóbb pillanatokat, melyeket senki sem felejtett el és még jó darabig nem is fogják!

hirdetés
Az MTV VMA legőrültebb pillanatai

Lady Gaga férfi-alteregójaként, Jo Calderegóként jelent meg

A 2011-es VMA-n senki sem ismerte fel Lady Gagát, ugyanis férfinek beöltözve produkálta magát – szokásához híven – a színpadon, ám még a backstage-ben, s díjai átvétele után sem szabadult meg férfiimidzsétől. Külön hab a tortára, hogy még Britney Spearst is le akarta smárolni a színpadon.

Beyoncé bejelenti terhességét a színpadon

Szintén 2011-ben mutatta meg először kerekedő pocakját Beyoncé, aki első gyermekével volt várandós akkor. Dögös alakját egy Dolce & Gabbana-öltönyben mutatta meg élő showja befejezéseként, ahol a Love On Top című dalát adta elő.

Madonna, Britney Spears és Christina Aguilera csókja

A 2003-as Like a Virgin című fellépésük után smárolta le Madonna Britney-t, majd Chrisitnát is. Valamiért a Britney-Madonna csók kapott nagyobb visszhangot, talán azért, mert őt választotta először az 55 éves énekesnő.

Kanye West megszakítja Taylor Swift köszönőbeszédét

A rapper 2009-ben alázta meg Taylort, amiért közbevágott a köszönőbeszédjébe, eléggé becsípve, spiccesen. Taylor épp a legjobb női videónak járó díjat vette át, miközben Kanye kitépte kezéből a mikrofont, s azt hajtogatta: „Beyoncé te vagy a legjobb! Neked kellett volna nyerned! Azért gratulálok Taylor, de Beyoncéhoz képest semmi vagy!”. Az ügyből nagy botrány keveredett.

T-Pain elefántháton vonul be a díjátadóra

Bár kétségtelenül az ő belépője kapta a legnagyobb visszhangot 2008-ban, szinte az összes állat- és környezetvédő testület támadta T-Paint – nem véletlenül.

Britney Spears csúnyán beégett a színpadon

Depressziója, összeomlása és teljes hajának leborotválása után Britney épp visszatérését tervezte 2007-ben – sajnos nem elég jól. Bugyiban, melltartóban, kissé elhízva lépett a színpadra ittasan, ráadásul playbackelve. Az énekesnőt kifújolták, a Gimme More című száma mégis nagy sláger lett.

Lady Gaga nyers húsruhában pózol a vörös szőnyegen

A 2010-es díjátadón Lady Gaga nyers húsban jelent meg a vörös szőnyegen. Állítólag olyan büdös volt a jelmez és annyira szálltak rá a legyek, hogy senki sem tudott a közelében maradni. Minden idők legundorítóbb jelmezét valószínüleg nem sokan fogják idén lekörözni.

Michael Jackson Greatest Hits fellépése

Talán az 1995-ös fellépése volt az egyik legnagyszerűbb a tragikusan elhunyt legendának. Más szó nincs rá, meg kell nézni: egyszerűen káprázatos!

S bár az összes megdöbbentő pillanatot nem tudtuk felsorolni, érdemes megnézni a díjátadó múlt évi közvtítéseit, mivel nem kis mókát kínálnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek