Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál — divat

2013. augusztus 23. 20:08   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett Rihanna új ruhakollekciója, Alexa Chung egy webáruháznak állt modellt, és több divatcég is előrukkolt az őszi kollekciójával.

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál — divat

Anna Wintour az Instagramon

Bár a Vogue főszerkesztője nem regisztrált a képmegosztó oldalra, csupán Taylor Jewell, a magazin valahai fotósa posztolt róla egy képet nemrégiben. Furcsának tűnhet, hogy ez hírnek számít, azonban Anna igen ritkán, szinte soha nem engedi, hogy fotózzák, a közösségi oldalak pedig nagyon távol állnak tőle.

Az első és eddig utolsó twitteres bejegyzése az volt, amikor leírta, hogy támogatja a melegek házasságát.

*

Kész a Marks&Spencer őszi kampánya

A híres divatcég, a Marks&Spencer előrukkolt az őszi kampányfotókkal. A fényképekhez olyan hírességeket kértek fel, mint Helen Mirren, Karen Elson, Grace Coddington vagy éppen Ellie Goulding.


*

Megérkezett Rihanna új ruhakollekciója

Tavaly óriási sikert aratott a barbadosi énekesnő ruhakollekciója, most pedig jön a folytatás! A kampányképek már megjelentek, a ruhák tökéletesen tükrözik Riri stílusát. Sajnos a cuccok nem lesznek kaphatóak Magyarországon, de az internetről meg lehet rendelni őket.

*

Alexa Chung webáruháznak állt modellt

A mytheresa.com internetes áruház portrésorozattal jelentkezik ezentúl minden hónapban, amihez először Alexa Chungot kérték fel.

A brit divatikon a Jason Kim által készített fotókon Valentino-, Saint Laurent- és Acne Studios-ruhákban pózol.

*

Íme, a GANT őszi–téli kollekciója

A népszerű divatmárka, a GANT elkészítette a 2013-as őszi–téli kampányát, amit többek között a nyüzsgő New York ihletett.

A kollekció meghatározó színei a mohazöld, a sötétbarna, a homkszín és a tengerészkék lesznek.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek