Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 23. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint Kristen Stewart és Ariana Grande is bepasizott, Kanye West bánkódik egy múltbeli tette miatt, Kat Graham pedig hamarosan valami újdonsággal rukkol elő. Ha szeretnéd tudni mi más történt még a sztárvilágban, lesd meg rövidhíreinket!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Kristen Stewart már össze is költözött új pasijával?

Mióta szakított az Alkonyat sztárpárja, nem egyszer hozták őket újra szóba egymással és más hírességekkel is. Így történt ez most is, mivel Kristent ezúttal Camp X-Ray-beli kollegájával, Lane Garrisonnal boronálták össze, aki nem mellesleg jelenleg a 23 éves színésznő Los Angeles-i házában él, mivel néhány jelenetet újravesznek a filmhez.

Források szerint egyébként Kristen bátyja, Cameron nem nézi jó szemmel az új románcot, főleg Lane büntetett előélete miatt.

*

Tammin Sursok nem pihen

A Pretty Little Liars sztárja már nyolchónapos terhes, de esze ágában sincs otthon ücsörögni és tétlenkedni. A minap például egy kanyonban túrázott, amiről Instagram-profilján dicsekedett egy kép társaságában.

„Nyolchónapos terhesen túra a kanyonban. Erős, fitt, egészséges!” – írta a fotóhoz.

Fotó: Instagram

*

Lea Michele izgatott, hogy együtt forgathat Demi Lovatóval

Mint arról már mi is beszámoltunk, Adam Lambert után Demi Lovato is szerepelni fog a Fox nagysikerű sorozatában, a Glee-ben, az egykori Disney-csillag feltűnésének pedig a széria Rachelje rendkívül örül.

„Micsoda fantasztikus híreket kaptam, miszerint két nagyon kedves barátommal is együtt fogok idén dolgozni a Glee-ben: Demi Lovatóval és Phoebe Strole-lal! Köszönöm Ryan Murphy!” – csiripelte Lea a Twitteren.

*

Hollywoodban forgat Kat Graham

A Vámpírnaplók dögös boszija a napokban töltött fel egy fotót magáról Instagram-profiljára, melyen egy Jeremy Scott által tervezett zsiráfmintás szoknyában és topban, és egy kövekkel díszített napszemüvegben pózol a Hollywood Boulevardon és, ahogy az a képhez csatolt hozzászólásból kiderült, valami bizony készülőben van, hiszen elárulta, egy jelentős forgatás kedvéért látogatott oda és öltötte magára a korántsem hétköznapi szerkót. A kérdés már csak az, hogy videoklipet vagy reklámot forgatnak, vagy esetleg egy fotósorozatra számíthatunk?

Fotó: Instagram

*

Kanye West megbánta, hogy megalázta Taylor Swiftet

A rappert teljesen megváltoztatta kislánya születése és nemrégiben hangot adott annak, mennyire rosszul érzi magát, amiatt, amit a country-csillaggal tett a 2009-es MTV Video Music Awardson, amikor leendő anyósa, Kris Jenner talkshowjának vendége volt.

Történ ugyanis négy éve a díjátadón, hogy amikor Taylor a legjobb női videóért járó díjat vette át, Kanye felrohant a színpadra, kikapta kezéből a mikrofont és semminek nevezte a szőkeséget Beyoncéhoz képest. Az újdonsült apuka most már szánja-bánja tettét, mivel nem szeretné, ha kislányát egy alkoholista apa szelleme kísérné.

*

Ariana Grande és Nathan Sykes egy pár?

Nemrég szakított barátjával a Nickelodeon sztárja és a hírek szerint máris továbblépett, választottja pedig nem más, mint a The Wanted szépfiúja, Nathan Sykes. Névtelen források szerint kapcsolatuk még a kezdeti státuszban van, de a fiatal énekes mindennap küld virágokat Arianának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek