Starity

Medina bekeményít új klipjében

2013. augusztus 23. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Medina minden bizonnyal ha nem is rajongó, de figyelemmel kíséri a The Walking Dead című sorozatot, hiszen új klipjében az AMC sikersorozatára nagyban hajazó jeleneteket is felfedezhetünk.

hirdetés
Medina bekeményít új klipjében

Mint ahogyan eddig is, eme klippremier előtt is folyamatosan pakolta fel a képeket az Instagramra és a Facebookra az énekesnő a forgatásról és minden mozzanatról. A Junkie premierje tehát nem volt nagy meglepetés azoknak, akik minden platformon követik Medinát.

Legújabb klipjében – amely tegnapelőtt jelent meg – zombiként, szőke hajjal jelenik meg, és a dalára táncoló fiatalok is hasonlóképp néznek ki. Hiába, követni kell a divatot.

A Junkie minden bizonnyal Dániában és Németországban augusztus végének és az ősz elejének slágere lesz. Medina emellett pedig reklámkampányokon dolgozik: a napokban például egy szupertitkos fotózáson vett részt, amelyről nem is posztolt egészalakos fotót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek