Starity

Együtt énekelt Taylor Swift és Ellie Goulding

2013. augusztus 24. 15:03   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Együtt lépett színpadra a brit énekesnő és a countrysztár: az Anything Could Happen című dalt adták elő.

hirdetés
Együtt énekelt Taylor Swift és Ellie Goulding

Bármi megtörténhet – állítja Ellie Goulding egyik dalában, és igaza is van, ugyanis Taylor Swift Red turnéjának tegnap esti állomásán nemcsak Ed Sheerannel adtak elő közösen dalt, hanem színpadra szólította Miss Gouldingot is.

Taylor híres arról, hogy turnéin más előadókkal adja elő azok leghíresebb dalait, fellépett már a Trainnel, Justin Bieberrel, a Paramore-ral vagy éppen legjobb barátnőjével, Selena Gomezzel is.

A választás ismét egyik jó barátnőjére esett, hiszen Elena és Taylor szoros barátságot ápolnak egymással a 2013-as Brit Awards óta. A két énekesnő Ellie Anything Could Happen című dalát énekelte el, majd mindketten a Twitteren adtak hangot véleményüknek az estéről.

Taylor a következőt írta közösségi portálján: „Bármi megtörténhet egy Los Angeles-i show közben. Ellie fellépett az Anything Could Happen című dalával! 15.000 fős táncos parti!” Míg maga Ellie csak annyit osztott meg, hogy: „Rengeteget szórakoztam, imádom ezt a lányt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek