Starity

Életben találták a nőt 13 nappal a temetés után

2013. augusztus 24. 16:04   |   Szerző: buff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy nőt a saját temetését követően, 13 nappal később Amerikában találtak meg élve. Philadelphiában nyomozást indítottak az ügyben.

hirdetés
Életben találták a nőt 13 nappal a temetés után

Sharolyn Jackson eltűnését az otthonából, Nyugat-Philadelphiából július 18-án jelentették a hatóságoknak, majd mikor egy hozzá hasonló holttestet találtak, a család a testről készült képek alapján azonosította a nőt.

A Mirror információ szerint a halotti bizonyítványt csak akkor írták alá, mikor a testet kiadatták a hatóságok, és a család még írt is egy nekrológot a helyi újságba.

Akárhogy is, egy héttel ezelőtt Jacksont fellelték egy mentális egészséggel foglalkozó intézményben Philadelphiában. Jackson fia ezek után elküldte a jó hírt a sajtónak, még mielőtt szólt volna a nő apjának.

A férfi így kommentálta az eseményeket: „Tudod, mikor már azon vagy, hogy feladd, és elfogadd azt, hogy meghalt, Travis csak beállított a jó hírrel, hogy életben van.”

A Philadelphiai Egészségügyi Minisztérium azt állította, hogy minden előírást betartottak és nyomozást indítanak az ügyben, hogy megtudják: kinek a testét temetették el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek