Starity

Maria Gabrielle Sealy: „Nyerni szeretnék”

2013. augusztus 24. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maria Gabrielle Sealy április 30-án nyerte meg a Miss Continente Americano 2013 címet. A lány szeptember 3-án utazik Ecuadorba, és mindent elkövet annak érdekében, hogy koronával térjen haza.

hirdetés
Maria Gabrielle Sealy: „Nyerni szeretnék”

Maria Gabrielle Sealy már számos szépésgversenyen mérettette meg magát, és volt, ahonnan győztesként távozott. 2013-ban elnyerte a Miss Continente Americano Panama címet, melyet Maricely González adott át neki. A verseny neve azóta megváltozott, ugyanis már nem csak az amerikai kontinens országai vehetnek részt rajta, így a Miss United Continent nevet kapta.

Maria Gabrielle szeptember elején utazik ki a Ecuadorba, és elmesélte, mindent megtesz azért, hogy ő nyerje meg a versenyt. „Mindenképpen nyerni szeretnék. Tanulok pszichológiát, etikettet és kommunikációt. Nem könnyű, főleg ha zavarban van az ember, megtalálni a megfelelő szavakat, a gondolataink kifejezésére. Ezek mellett pedig rengeteget sportolok, és sokat fogytam is azóta, hogy Maricley átadta nekem a Miss Continente Americano Panama koronát” – nyilatkozta a 20 éves szépségkirálynő.

A modell, aki már gyermekkora óta balettozik, elmesélte, a közeljövőben szeretne majd egy tánciskolát nyitni, de most elsősorban a nemzetközi versenyre koncentrál, melynek döntője szeptember 14-én lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek