Starity

Rövidhírek a mexikói telenovellák világából

2013. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milyen új sorozatok érkeznek és készülnek? Ki lesz a meglepetés-vendégszereplő a fináléban? Melyik szappanopera bukott meg? Olvass tovább és megtudod!

hirdetés
Rövidhírek a mexikói telenovellák világából

November 4-étől mutatják be a Bodas de Odio új változatát

Az 1983-ban készült népszerű szappanoperát újraforgatják és új címet is kap: Lo que la vida me robó címmel lesz majd látható. A főbb szerepekben olyan népszerű sztárokat láthatunk majd, mint Angelique Boyer, Sebastian Rulli és Luis Roberto Guzman, valamint Gretel Valdez, Osvaldo Benavides, Ferdinando Valencia és Isabella Camil.

Az új telenovella a William Levy és Ximena Navarrete főszereplésével készült La Tempestad helyére érkezik, amely nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

*

A Corazón Indomable hamarosan a végéhez közeledik

A záróepizódot október 6-án mutatják be, ennek ellenére a forgatókönyvírók még mindig készülnek egy kis meglepetéssel.

Újabb szereplők érkeznek, például az Un Refugio para el Amor (Menekülés a szerelembe) című telenovellából megismert Brandon Peniche, aki egy festő szerepét kapja, akit az anyja egy vagyonos nővel akar összeházasítani. Peniche mellett megjelenik még Mauricio Mejia, Raul Magana és Maria Elena Velasco.

*

Jaime Camil kapta a főszerepet a Nuevo Rico, Nuevo Pobre című szappanopera újrafeldolgozásában

Az eredeti történet két testvérről szól, akiket a születésükkor összecseréltek és csak felnőtt korukban döbbennek rá az igazságra – amely az egész életüket felforgatja.

A női főszereplő személyéről még csak pletykák keringenek: a szóba jöhető színésznők között található Zuria Vega, Iran Castillo, Maite Perroni és Silvia Navarro is.

*

Véget ér a Mentir para vivir is

Szintén a végéhez közeledik a David Zepeda és Mayrín Villanueva főszereplésével készült Mentir Para Vivir című telenovella is, amelynek záróepizódja október 20-án kerül a dél-amerikai nézők elé.

Az utolsó részek természetesen tele lesznek meglepetésekkel és olyan sztárok jelennek meg benne, mint az énekesnő-színésznő, Dulce Maria, Diego Moreno és Beatriz Castelo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek