Starity

14 őrült tény sztárokról, amit titokban tartanának

2013. augusztus 25. 14:02   |   Szerző: buff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még a rengeteg paparazzi fotó és pletykákra kiéhezett blogok és weboldalak ellenére is ugyanúgy okozhatnak meglepetést a sztárok, és kerülhetnek napvilágra olyan információk, amikről sosem hallottunk korábban.

hirdetés
14 őrült tény sztárokról, amit titokban tartanának

1. Ricky Gervais egy new wave popduó tagja volt, a banda pedig a Seona Dancing névre hallgatott. Komolyan, csak hallgasd meg a Bitter Heart című számukat – a stílusuk keveredik a Joy Divisionnel és a The Smithsszel! Lenyűgöző!

*

2. Daryl Hannah bal mutatóujjának legfelső ujjperce hiányzik. Még gyerekkorában vesztette el a nagymamája házában egy baleset során. A színésznő általában ujjprotézist visel.

*

3. Dean Winters Ryan O'Reillyt játszotta az Oz című sorozatban majd a Ments meghez igazolt át, és Johnny Gavint, a főszereplő testvérét alakította. Manapság leginkább az All State biztosító cég reklámjaiból ismeri az amerikai közönség.

Amit nem tudunk róla, hogy 2009-ben a színész majdnem meghalt egy bakteriális fertőzésben, ami megállította a szívét két percig. A következő évben elvesztette két lábujját és az egyik hüvelykujja felét üszkösödésben. Igazán hálásak lehetünk, hogy Dean egyáltalán életben van!

*

4. 1987 augusztus 5-én Észak-Írországban Matthew Broderick és Jennifer Grey összeütközött egy Volvóval, aminek két utasa volt, egy anya és a lánya, akik belehaltak a balesetbe. Broderick azt állította, nem tudta, miért hajtott a rossz sávba.

„Nem emlékszem arra a napra. Arra sem emlékszem, hogy egyáltalán felkeltem aznap reggel.” Brodericket felelőtlen vezetéssel vádolták és 175 dollárra bírságolták meg.

*

5. Ötből négy Phoenix-gyereket (River, Rain, Joaquin és Liberty) az „Isten gyermekei” szekta elvei alapján nevelték a szüleik, akik tagjai voltak a csoportnak egészen 1978-ig. Miután otthagyták a szektát, a családi vezetéknevet megváltoztatták Bottomról Phoenixre, hogy így szimbolizálják az új kezdetet.

*

6. Billy Joel Tomorrow Is Today számának dalszövege az öngyilkos búcsúleveléből származik. Megpróbálta megölni magát azzal, hogy bútortisztító folyadékot ivott, mert a feleségének viszonya volt a dobosával.

*

7. Amit kivágtak a Punk’d című, sztárokat átverő műsorból, hogy Zach Braff nemcsak rajtakapta a 12 éves fiút, ahogy graffitit festett rá a Porsche autójára, de meg is verte őt.

*

8. Leighton Meester akkor született, amikor az édesanyja börtönben ült drogcsempészetért.

*

9. Thora Birch igazi showbiznisz családból származik. A szülei, Jack Birch és Carol Conners pornószínészek voltak, és mindketten feltűntek a Mély torok című alkotásban.

*

10. Vin Diesel, az igazi filmes keményfiú hatalmas Dungeons and Dragons asztali szerepjáték mániás volt.

*

11. Andy García sose szerepelt meztelen jelenetben. A színész egy sziámi ikerrel született a vállánál, ami nem volt nagyobb egy teniszlabdánál. A heg megmaradt, ahonnan műtéttel eltávolították életképtelen testvérét.

*

12. XVI. Benedek Pápa hatalmas Fanta-rajongó, állítólag négy dobozzal is képes meginni naponta, ami azt jelenti, hogy 1460 dobozzal fogyaszt el egy évben.

*

13. Károly Herceg WC-ülőkéket gyűjt, és mindig visz magával egyet, ha elutazik valahova.

*

14. Tom Hiddleston egy iskolába járt Vilmos herceggel. Egy interjú során megkérdezték tőle, hogy nagyon izgatott lett-e, mikor találkozott vele a vörös szőnyegen.

Nem lettem izgatott, mert találkoztunk már korábban, mert egy suliba jártunk, ami kicsit furán hangzik. De ha ugyanabba az iskolába jártok, ő is csak egy srác a suliból.” Tom a leghíresebb magániskolába, az Eton Collegeba járt, ahol például olyan hírességek végeztek, mint Harry Lloyd színész, aki Charles Dickens leszármazottja, vagy David Cameron, az Egyesül Királyság miniszterelnöke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek