Starity

Khloe Kardashian kirúgta a férjét otthonról

2013. augusztus 25. 00:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megannyi megcsalási botrány és veszekedés után Khloe Kardashian megint kiadta férje, Lamar útját, ám egy közös ismerős szerint most már véglegesen.

hirdetés
Khloe Kardashian kirúgta a férjét otthonról

Pár héttel ezelőtt már számot adtunk arról, hogy Lamar Odom nem is egy, hanem két nővel csalta feleségét, Khloe Kardashiant, aki ezek után is megbocsátott férjének, ám többet a lány sem tudott már lenyelni tőle.

Lamarnak már többször is voltak gondjai a droggal és az alkohollal – előző feleségétől is emiatt vált el –, s bár Kardashianéknak szavát adta, többször nem esik ugyanabba a hibába, elhamarkodta magát. 2009-ben csupán egy hónapnyi randizgatás és ismerkedés után házasodtak össze – talán túl hamar.

Egy közös ismerős szerint Khloe egy átlászó tasakot talált férje pénztárcájában, ami tele volt fehér porral, s ezek után azonnal kiadta Lamar útját – jogosan. Pénteken Khloe megosztott egy üzenetet Twitteren, amin az áll: „Csak az erős tud túlélni” – célozva arra, hogy Lamar nem volt elég ahhoz, hogy lemondjon az illegális szerekről és Khloe megcsalásáról.

A Los Angeles-i rendőrség és a Kardashian–Jenner család szóvivője nem kommentálta az ügyet, ám annyi biztos, hogy valami igazság van a történetben.

A ópaparazzik a minap fotózták le Lamar Odomot, amint a házát hagyja el, testőre pedig telerakodott bőröndökkel tömködött meg egy másik hatalmas autót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek