Starity

Robert Pattinson nagy nyomás alatt él

2010. augusztus 19. 14:02   |   Szerző: KataCullen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves sztárról már korábban is tudtuk, hogy nem nagyon örül az őt körülvevő felhajtásnak. Ám most már barátnője, Kristen Stewart és barátai is aggódnak az ifjú tinisztárért.

hirdetés
Robert Pattinson nagy nyomás alatt él

Robert Pattinson egy felmérés szerint a világ húsz legismertebb embereinek egyike. Ráadásul a Forbes magazin listáján az 50. helyig jutott, ami igencsak előkelő helyezés. Robert a filmjeivel eddig kb. 17 millió dollárt keresett. Robert nem tartja magát tipikus tinisztárnak, és Hollywood világában sem érzi otthon magát. Túl gyorsan jött számára az ismertség. A Harry Potter filmek egyik mellékszerepe után jött a nagy áttörés, a Twilight. Ezzel együtt Robert pár év alatt  tinilányok millióinak kedvence lett. Nincs olyan hely, ahol nyugodtan nyaralhatna, pihenhetne vagy bármi mást csinálhatna paparazzók és rajongók hada nélkül... Ezt az életvitelt a sztár már nem bírja elviselni.

Rob egy közeli barátja így nyilatkozott: „Rob a teljes összeomlás szélén áll. Már az is megfordult a fejében, hogy átoperáltatja az arcát, hátha úgy el tud menekülni a rajongók elől. Kristen rettenetesen aggódik érte! – folytatja a barát – Próbálja tartani a lelket a srácban és a helyzettel járó előnyökről meggyőzni, de Rob csak a sztárság árnyoldalait látja, és egyre depressziósabb. Előfordul, hogy napokig a lakásból se mozdul ki!”

Kristen Stewart úgy véli, a színház menedéket jelenthet számukra. Ezt így fejtette ki: „Mindketten tehetségesek vagyunk és imádunk játszani, a sztárság azonban nem nekünk való. Azt tanácsoltam Robertnek, ha véget ér a Twilight-őrület, akkor fordítsunk hátat Hollywoodnak, és egy ideig színházi szerepléseket vállaljunk, esetleg független filmekben szerepeljünk csak!”

Ez talán segíthet, de a Breaking Dawn (Hajnalhasadás) második része a mostani tervek szerint 2012 novemberére várható,  ám addig még bármi megtörténhet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek