Starity

Veronica Maggio visszatért!

2013. augusztus 25. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A skandináv zene kedvelőinek jó hírünk van, ugyanis Svédország legnagyobb popszenzációja, Veronica Maggio visszatért!

hirdetés
Veronica Maggio visszatért!

Aki egy kicsit is jártas a svéd zenei piacon, annak nem lehet ismeretlen Veronica Maggio. A hölgy 2006-ban robbant be Svédországban a Dumpa Míg című dalával, Vatten och Bröd című, első albuma pedig hatalmas szenzáció lett, a Universal Music-kal ekkor kötött szerződést. 2008-ban kiadta a második albumát Och vinnaren är… címmel, ami szintén nagy siker lett, csak úgy, mint 2011-ben a Satan i Gatan.

Körülbelül két éve kezdett el a nemsokára megjelenő albumon dolgozni Veronica, ám ez idáig semmit sem lehetett róla tudni. Nemzeti ünnepünkön, augusztus 20-án jelent meg a negyedik nagylemez beharangozó kislemeze, amely a Sergels Torg címet viseli.

A címadó térről annyit kell tudni, hogy Stockholm főtere, ahol naponta több tízezer ember megfordul, a metróhálózat központja is itt van (T-Centralen, jobban mondva a tér alatt), illetve innen érhető el a svéd főváros főutcája is, a Drottningatan, valamint körülbelül egy negyedórás kellemes sétával eljuthatunk innen az Óvárosba, a Gamla Stanra.

Veronica egyelőre nem tudni, hogy miért pont a Sergels Torg címet választotta, ám egy biztos: nemsokára megjelenik negyedik albuma, amelyre régen várunk már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek