Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Anne Hathaway

2013. augusztus 26. 18:06   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még a legjobbak is szoktak tévedni, és ezzel minden sztár így van. Vannak, akik néha túlzásba viszik azt, hogy jól nézzenek ki, és vannak azok is, akik csak egy falatnyi ruhát vesznek fel. Most Anne Hathaway legjobb és legrosszabb ruháit fogjuk bemutatni nektek!

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Anne Hathaway

Anne Hathaway 2001-ben robbant be a köztudatba a Neveletlen hercegnő szerepével. Azóta olyan nagy filmekben kapott szerepet, mint az Alíz Csodaországban, Az ördög Pradát visel és A nyomorultak. Bár a filmvásznon mindig tökéletesen alakít, az életben sokszor nyúl mellé ruháival.

Cikkünkben az Oscar-díjas amerikai színésznő öt legrosszabb és öt legjobb ruháit fogjuk bemutatni, kezdve az utóbbival:

2013 – 15th Annual Costume Designers Guild Awards

Ebben a Gucci csillogós koktélruhában Anne nagyon csinosan nézett ki. Hozzá ez a csillogós magas sarkú nagyon jól passzolt.

2013 – Golden Globe Awards

A 30 éves színésznő ebben a fehér Chanel-ruhában mindenkit lehengerelt megjelenésével. Nagyon letisztultan nézett ki, és a sminkjével sem rontotta el a kinézetét. Az ékszerek is természetesen Chanel-termékek, a táskája pedig Roger Vivier.

2013 – 85. Oscar-gála

Ebben a rózsaszín, hátul merészen kivágott Prada-ruhában Anne nagyon elegánsan nézett ki. A ruha sejtelmessége, hogy elöl majdnem a nyakáig le van zárva, és hátul pedig nyitott.

Anne az utolsó pillanatban váltott ruhát: eredetileg Valentino egyik költeményét viselte volna – reméljük, a tervező nem haragudott meg, hiszen a színésznő esküvői ruháját is ő tervezte.

2011 – White Fairy Tale Love Ball

Ebben a fehér, földig érő Valentino-ruhában a Macskanő úgy nézett ki, mint valami mesebeli hercegnő. A piros rúzs és a virágos fejdísz nagyszerű kiegészítés volt. Az biztos, hogy itt nézett ki a leggyönyörűbben az amerikai színésznő!

2012 – Hugh Jackman kitüntetése: Hollywood Walk Of Fame-ceremónia

Anne nagyon fiatalosan nézett ki ebben a Prada-ruhában és Aldo Vegan-magassarkúban. Nem öltözött sem alul, sem túlságosan is ki, pont az alkalomhoz illő ruhát öltötte magára.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

2013 – Gala for the PUNK

Úgy látszik, Anne nagy rajongója a Valentino-ruháknak. Bár eddig jól választott, ha róla volt szó, úgy látszik, nem mindig. Ebben a fekete, furán szabott, földig érő ruhában, szőke, hátrazselézett hajával szörnyen nézett ki. A megjelenésében talán a sminkje volt az ahol nem nyúlt mellé.

2012 – Museum Of Moving Image Salutes

Ebben a Nina Ricci-ruhában úgy nézett ki, mintha egy zsák lenne rá húzva. Az alakjához egyáltalán nem passzolt az összeállítás és talán a Stella McCartney-cipő volt a legszebb rajta.

2013 – A nyomorultak premierje Párizsban

Szörnyű! Ez a rózsaszín, földig érő Prada-ruha ismét előnytelenül állt a színésznőnek. Talán nem is lett volna baj a ruhával, ha egy kicsivel rövidebbet választott volna.

2012 – 24. éves Producers Guild Awards

Úgy látszik, minden sztár imádja a virágos ruhákat és ebből Anne sem maradhatott ki. Ez a Erdem-, virágos koktélruha ismét nem volt valami jó választás a színésznő számára. Az arany Giuseppe Zanotti-magassarkú pedig egyáltalán nem megy a ruhájához.

2012 – A nyomorultak premierje New Yorkban

Természetesen a végére hagytuk a legrosszabbat. Sajnos nem tudjuk, hogy mi lehetett az Oscar-díjas színésznő fejében, amikor ezt a fekete Tom Ford-ruhát és -cipőt vette fel. Borzalmas!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek