Starity

55 éves férfi zaklatta Taylor Swiftet

2013. augusztus 26. 16:04   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy 55 éves férfit letartóztattak a rendőrök, mert birtokháborítást követett el Taylor Swift ellen.

hirdetés
55 éves férfi zaklatta Taylor Swiftet

Egy 55 éves férfit letartóztattak a rendőrök, mert birtokháborítást követett el, míg egy üzenetet próbált eljuttatni Taylor Swifthez, amin még a telefonszáma is megtalálható volt. Az amerikai veteránt, Joseph Bernatchet még a helyszínen őrizetbe vették, és majd pénteken zajlik le a tárgyalása – jelentette a Mirror.

A rendőrtisztek azt mondták, hogy ez már nem az első alkalom volt, mikor Joseph megpróbált kapcsolatba lépni a country-énekessel, ugyanis még áprilisban betört a házába is, ezután pedig távoltartási végzést kapott.

Az egykori katona ügyvédje, Michael Robinson azt mondta, hogy Joseph csak egy üzenetet adott oda Swift biztonsági őrének Rhode Island-i otthonánál, majd elhajtott a helyszínről. A biztonsági őr ezután odahívta egyik kollégáját és úgy döntöttek, hogy bejelentést tesznek a helyi rendőrségen, aminek eredménye egy letartóztatás lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek