Starity

Elizabeth Olsen is csatlakozik a hősökhöz

2013. augusztus 25. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint a fiatalabb Olsen lány, Elizabeth szerepet kap a legújabb Bosszúállók-filmben.

hirdetés
Elizabeth Olsen is csatlakozik a hősökhöz

A Female First értesülései szerint a 24 éves Olsen lány kap szerepet a 2015 májusára várható Bosszúállók-filmben. A Vörös boszorkány szerepére az ír származású Saoirse Ronan volt a legesélyesebb, ám a hírek szerint Elizabeth kapja a szerepet az Ultron korszak címre keresztelt filmben.

A hírt még hivatalosan nem erősítették meg, ám az már biztos, hogy Robert Downey Jr. Aaron Taylor-Johnson, Chris Hemsworth és Scarlett Johansson láthatóak lesznek a filmben.

Ugyan ikernővérei már közel 10 éve visszavonultak a filmipartól, Elizabeth még mindig az ő árnyékukban tengeti napjait, ám egyre több megbízást és filmszerepet kap. Jelenleg Samuel L. Jackson oldalán forgatja idén debütáló filmjét, az Oldboyt, emellett pedig nemrégiben látott napvilágot a hír, miszerint szerepet kapott a Godzilla legújabb változatában. Elizabeth karrierje magasan ível felfelé és csak bízunk abban, hogy testvéreitől eltérően, ő nem int búcsút Hollywoodnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek