Starity

Ismét apa lett Erick Elías

2013. augusztus 26. 15:03   |   Szerző: sztárfan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amit a szív diktál és a Második élet című telenovellákból ismert színésznek, Erick Elíasnak és Karla Guindinak megszületett második közös gyermekük, Olivia.

hirdetés
Ismét apa lett Erick Elías

Erick Elíasnak és Karla Guindinak megszületett második gyermekük – írja a People en Espanol magazin. A baba az Olivia nevet kapta, augusztus 23-án, pénteken született 06.10-kor császármetszéssel.

Az anya és a baba is tökéletes egészségi állapottal rendelkezik. Egy hete Erick még arról tájékoztatta a rajongóit a Twitteren, hogy bármelyik pillanatban megszülethet a kislánya. Egy interjúban, két nappal ezelőtt a vörös szőnyegen elárulta, hogy nagyon ideges és alig várja, hogy megszülessen a második gyermeke.

„A kilencedik hónap! Most már bármikor megszülethet a gyermekünk. Indulhat a visszaszámlálás! Készen állok egy újabb családtagra!”írta később a Twitterre. A párnak már van egy lánya, Penelopé, aki 2011 októberében született.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek