Starity

Megérkezett a Divergent első előzetese

2013. augusztus 27. 08:08   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A beavatott című film első rövid teaserét az MTV VMA gálája alatt mutatták be.

hirdetés
Megérkezett a Divergent első előzetese

Története szerint a Divergent, azaz A beavatott egy disztópikus jövőben játszódik Chicago városában, ahol a lakosság öt csoportra bomlik attól függően, hogy mely emberi erényt tartják a legfontosabbnak.

A döntést, hogy kikhez kívánnak tartozni, az ott élőknek 16 évesen kell meghozniuk. Ezzel szembesül a film főhőse, Tris (Shailene Woodley) is, akinek helyzetét azonban tovább bonyolítja, hogy kiderül, ő egy Divergens, és ezáltal ellentmond a rendszer szabályainak.

A film szereplőgárdája igencsak megkapó, hisz Woodley mellett többek között Kate Winsletet is sikerült megnyernie hozzá az alkotóknak. Főbb szerepekben lesz látható még Theo James, Miles Teller, Maggie Q vagy éppen Zoe Kravitz is.

Veronica Roth regénye hatalmas sikert aratott az Államokban, és hazánkban is népszerű, akárcsak a folytatása, az Insurgent (A lázadó); a trilógia befejező része pedig Allegiant néven idén októberben jelenik meg a könyvesboltokban.

A Divergent 2014. március 21-én debütál a mozikban.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek