Starity

Megjelent Conor Maynard új klipje

2013. augusztus 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Conor Maynard az Animal című dala után keveset hallatott magáról, most azonban új dallal tért vissza, ami az R U Crazy címet kapta.

hirdetés
Megjelent Conor Maynard új klipje

Pár órája került fel Conor Maynard legújabb kisfilmje a Youtube-ra, máris meghaladta a tízezres nézettséget. Az ifjú énekes jó ideje nem hallatott magáról, azonban az elmúlt hetekben R U Crazy nevezetű videórészleteket töltött fel a világhálóra, ami miatt a rajongók teljes lázban égtek. Nem lehetett tudni, hogy új dalról van szó, vagy valami mást tervezget Conor.

Azonban a múlt héten feltöltött egy videót, amelyben elárulta, hogy új szám érkezik, ami magyar idő szerint hajnali három óra körül került fel a Youtube-ra. A videóban Conor a rosszfiúsabb oldalát mutatja meg, hisz elutasítja a lányt, aki már többször összetörte a szívét.

A dalhoz hamarosan érkezni fog egy kislemez is, ami tartalmazni fogja az eredeti dalt, egy remixet, egy akusztikus verziót és egy feldolgozást is, pontosan úgy, mint a korábbi kislemezein.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek