Starity

Emmyt kap az X Factor atyja

2010. augusztus 19. 20:08   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 22-én, a 38 Emmy-díjkiosztó gálán a díjjazottak között lesz az X Factor és az American Idol atyja, Simon Cowell. A különleges elismerést a televíziós munkásságáért kapja majd.

hirdetés
Emmyt kap az X Factor atyja

Nem túlzás azt állítani, hogy Magyarországon mindenki a közelgő X Factorról beszél. A külföldön elsöprő sikert arató tehetségkutató agusztus 28-án indul az RTL Klubon.

Az X Factor nem csupán egy show: ma a legerősebb, legjobban működő tehetségkutató-műsor – és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a produkció szülőatyja, Simon Cowell idén a 38. Emmy-gálán díjat fog kapni.

Az 51 éves Cowell november 22-én veheti át az egyik legnagyobb szakmai elismerést, amiért újra gondolta a 21. századi televíziózást és zenei műsorkészítést, ennek segítségével pedig az egész világra hatással volt.

Ezt a díjat Simon előtt olyan hírességek kapták meg, mint Ophra Winfrey, Steven Spielberg, Al Gore vagy éppen Sir David Frost.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek