Starity

Avicii három új dalt rögzített Adam Lamberttel

2013. augusztus 27. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd DJ-nek nagyon bejött a közös munka Adam Lamberttel és a legendás gitárossal, ugyanis az elmúlt napokban három közös dalt rögzítettek.

hirdetés
Avicii három új dalt rögzített Adam Lamberttel

Nile Rodgers legendás gitáros, szinte már mindenkivel dolgozott együtt, aki kicsit is számít a mai zenei szakmában.

Adam Lamberttel 2011 végén ismerkedett meg, amikor a Twitteren felkérték, hogy dolgozzon együtt az énekessel a készülő lemezén, a Trespassingen. Rodgers elmondta, azonnal beleszeretett a hangjába, így rögzítették a Shady című dalt, amelyen Sam Sparro is helyet kapott.

A közös munka 2013-ban is folytatódott, amikor Nile késő este felhívta Adamet, hogy szüksége van rá. „A dal két óra alatt született meg és a hivatalos címe ID (Lay Me Down)”folytatta.

Az új szám Avicii TRUE albumán kap helyet, amely szeptember 17-én jelenik meg. Úgy tűnik, Avicii nagyon elégedett volt a végeredménnyel, ugyanis New Yorkban ismét stúdióba vonult a két zenésszel.


@NileRodgers: “Azt hiszem, a zenénk nem annyira izgalmas a macskáknak”
– Twitter

Nile Rodgers a blogjára töltötte fel a képeket, és beszámolt a munka folyamatáról: „@AdamLambert lazít a felvételek között – Baromi jó napom volt dalokat írni és felvenni vele és Aviciivel” – fűzte a kommentjét a fotóhoz.

A hírt a DJ is megerősítette Twitteren: „@Avicii: Elképesztő három napom volt a stúdióban @nilerodgersszel, @adamlamberttel és a @MysterySkullsszal! A három legújabb dalunk egyszerűen őrületesen hangzik!”


Adam Lambert és a Mystery Skulls énekese

Nile Rodgers az MTV Video Music Awards vörös szőnyegén a Billboard magazinnak adott interjújában is beszélt az együttműködésről: "A srác, akivel mostanában a legtöbbet dolgozok, az Avicii. Körülbelül hat felvételt hoztunk már össze, és Adamet is bevontuk. Múlt héten is újabb három felvételt hoztunk össze [közösen]. Emellett David Guettával is lesz két közös dalom.”

Nile Rodgers a Get Luckyval ostromolta meg a pop-slágerlistákat, és most úgy tűnik, a dance-ét is ostrom alá veszi megannyi tehetséges előadóval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek