Starity

Geráldine Bazán várandós

2013. augusztus 27. 20:08   |   Szerző: sztárfan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Második esély Belindája és szerelme, a Kettős játszma sztárja, Gabriel Soto a második gyermeküket várják! Geráldine már a 3. hónapban jár, de még nem tudni, hogy kisöccse vagy kishúga lesz a kicsi Elisának - írja a People en Espanol magazin.

hirdetés
Geráldine Bazán várandós

A Geráldine Bazán és Gabriel Soto élete újabb fejezethez érkezett. Sokszor szakítottak már eddig, de most megint újra egymásra találtak, Geráldine pedig már várandós is második gyermekével.

Az ismert színészpárnak már van egy kislánya, Elisa, aki 2009. február 17-én született. Gabriel már sokszor elhagyta gyermeke édesanyját és mindig új kedvesre tett szert, majd mindig hamar visszatért Geráldinéhoz.

Gabrielt azonban nemrég hashártyagyulladás miatt megműtötték, elmondása szerint pedig azóta már újjászületett és nagyon szeretne változtatni az életén. Ennek első lépése lenne az, hogy feleségül venné Geráldinét, de ez egy kicsit várat még magára. Egy azonban biztos, hogy újabb gyermek érkezik a családba, de a baba nemét egyelőre még nem tudják a szülők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek