Starity

Palvin Barbaráért megőrülnek a dél-koreaiak

2013. augusztus 28. 11:11   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Büszkeségünk, a Victoria's Secret arca és a L'Oreal Paris szépségnagykövete tegnap Dél-Koreába látogatott, hogy népszerűsítse a kozmetikai márka pár legújabb termékét. Barbit megdöbbentette hatalmas rajongótábora és a fotósok hada, akik a reptéren várták őt.

hirdetés
Palvin Barbaráért megőrülnek a dél-koreaiak

Sziasztok! Palvin Barbara vagyok, a L'Oreal szépségnagykövete és azért vagyok itt, hogy bemutassam a márka pár új termékét. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyien fognak rám már a reptéren várni, meg vagyok hatva! Nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetekezekkel a szavakkal köszöntötte Barbi dél-koreai rajongóit és a több száz fotóst, akik több órát vártak arra, hogy meglássák a magyar világsztárt.

A rendkívül szerény és szimpatikus lány dizájnercuccokban – Vera Wang-bőrkabátban és Yves Saint Laurent Paris-magassarkúban – és egy magángéppel érkezett a repülőtérre, melyet a L'Oreal Paris biztosított számára, ám Barbi nem nyaralni ment Ázsiába.

Tegnap többek között tiszteletét tette Szöul legnagyobb plázájában, sajtótájékoztatón vett részt és több tévécsatorna is interjút készített vele, a fotózásokról nem is beszélve.

Barbi Szöul legnagyobb plázájában, az Olive Young Lifestyle Experience Centerben dedikált rajongóinak a L'Oreal standja előtt

A 20 éves lány választ adott arra egy rajongó kérdésére, mivel őrzi meg a szépségét, s ezt felelte: „Hétköznaponként nem nagyon sminkelek, csak hidratálókrémet, szempillaspirált és szájfény használok. Valamint próbálok mindennap legalább futni vagy jógázni, bárhol is legyek

A szépség még 3 napig marad Dél-Koreában, ám sikerére annyira nem számítottak a szervezők, hogy plusz 2 testőrt kellett a modell mellé fogadni, sőt, ha hinni lehet a pletykáknak, a L'Oreal a következő hónapokban vissza fogja őt repíteni Malajziába, Kínába, esetleg Japánba is, mert nagyon szeretik az ázsiaiak és véleményük szerint jól népszerűsíti a termékeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek