Starity

Megjelent a The Saturdays legújabb klipje

2013. augusztus 29. 16:04   |   Szerző: TamoArva

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Saturdays egyre nagyobb rajongótáborra tesz szert. Legújabb kisfilmjük a Disco Love című dalhoz készült, amit már augusztus 19-én feltöltötték a YouTube-csatornájukra.

hirdetés
Megjelent a The Saturdays legújabb klipje

Az új kisfilm a Disco Love című dalukhoz készült, amit a lányok a hivatalos YouTube-csatornájukra töltöttek fel augusztus 25-én. A dal a csapat ötödik stúdióalbumának harmadik kislemeze, a kisfilmet pedig Londonban forgatták még júliusban.

A lányok augusztus 23-án egy 18 másodperces részletet tettek közé a klipből a csatornájukon, mely nagy érdeklődést keltett a rajongók körében, hivatalos Twitter-oldalukon pedig szinte minden nap újabb gif-részleteket tettek közzé, ezzel is fokozva a kíváncsiságot.

A single csak október 7-én fog megjelenni, de már előrendelhető az iTunes-on, viszont a kis film után egy hét múlva, október 14-én fog megjelenni a lányok teljes ötödik albuma, amiről  Vanessa White a Digital Spy nevű oldalnak adott interjút: Szeretném azt hinni, hogy van rajta valami mindenki számára. Találhatók szép balladák is rajta és néhány olyan is helyet kapott rajta, ami miatt izgatott vagyok, hogy a rajongók hallhassák – nyilatkozta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek