Starity

Harry Styles szinglinek vallja magát

2013. augusztus 28. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy interjú keretein belül említette meg Harry Styles, a One Direction szívtiprója, hogy jelenleg nincs barátnője.

hirdetés
Harry Styles szinglinek vallja magát

A One Direction filmje, a This Is Us: 1D3D premierje óta – ahol Harry Styles intim képeket készítettet egy lánnyal – folynak a találgatások, vajon szingli-e az énekes?

A tegnapi napon azonban fény derült a titokra, hiszen egy interjú keretein belül kérdezték meg az angol srácot, van-e most kapcsolata, amire ezt felelte: Soha nem hazudnánk a rajongóinknak azzal kapcsolatban, hogy randevúzunk-e, szerintem ez így nem lenne fair velük és magunkkal szemben sem. Mindig próbálunk őszinték lenni velük, hiszen ők támogatnak minket – mesélte, majd így folytatta – Jelenleg pedig a kérdésedre válaszolva igen, szingli vagyok

Harry azt is elárulta, hogy a fiúk barátnői azért nem szerepeltek a filmben, mert ez róluk szól, és nem akartak még nagyobb utálatot kihozni egyes rajongókból. A legjobb jeleneteket mi hoztuk össze, a lányok nélkül. Természetesen ott voltak, amikor felvettük ezeket a részeket, de mindannyian - köztük Morgan a rendező is - úgy gondoltuk hogy ez a mi pillanatunk, nekünk kell rajta lenni

Az elvakult directionerek egyébként már akkor akcióba lendültek, mielőtt még bármi biztosat tudtak volna Harry kapcsolati státuszáról, ugyanis meggyőződésük szerint Kara Marshall volt az a bizonyos lány és rögtön halálos fenyegetőzésbe kezdtek – csak szokásukhoz híven.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek