Starity

Hillary Duff házassági szerződést kötött?

2010. augusztus 19. 21:09   |   Szerző: erdeikristof94

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába tudhat magáénak a bankszámláján a 22 éves szupersztár több milló dollárt, férjével, a 29 éves NLB-játékossal, Mike Comrie-val, aki egy 500 millió dolláros vagyon örököse, úgy döntöttek, hogy az esküvő előtt kötnek egy házassági szerződést!

hirdetés
Hillary Duff házassági szerződést kötött?

Az augusztus tizenegyedikei Santa Barbara-i esküvőt megelőzően a leendő pár úgy döntött, hogy kötnek egy házasségi szerződést. Bár ez nem túl romantikus, de bizonyos esetekben erre is szükség van.

A szerződésben a felek minden részletre kiterjedő házasségi szerződést írtak alá, amelyben a felek minden ingó és ingatlan vagyonáról rendelkeztek az ügyvédek.

„Nagyon szeretjük egymást, ez csak egy formalitás volt. Egyébként meglehetősen barátságos keretek között határoztuk meg a pénzügyeket, ha mégis különválnánk, így mindketten nyugodtabbak vagyunk és a szerelemre koncentrálhatunk.” – mondta Hillary a New York Post hírújságnak.

Értesüléseink szerint  az esküvő költségei sem kerültek kevesebbe, mint fél milló dollár. Reméljük, egyszeri befektetésről volt szó és kívánunk nekik sok sikert!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek