Starity

Debütált Amerikában Zendaya könyve

2013. augusztus 28. 19:07   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 16 éves Disney-sztár könyve tegnap, azaz augusztus 27-én jelent meg az Egyesült Államokban. A kifejezetten tinilányoknak címzett könyv már megtalálható a könyvesboltok polcain.

hirdetés
Debütált Amerikában Zendaya könyve

Zendaya Coleman belekóstolt már a színészkedésbe, az éneklésbe, valamint most már az írói mesterségbe is, ugyanis Sheryl Berk írónő segítségével megalkotta első könyvét, amely a Between U and Me (Köztünk) címet viseli.

A könyv kifejezetten tinilányoknak szól, akik számos divattippet, valamint stílustanácsot találhatnak benne. Az írópalánta betekintést nyújt olvasói számára a hétköznapjaiba, egész életébe, valamint a családjával való kapcsolatába is. A mű nem utolsósorban tartalmaz egy 12 oldalas részt is, ami telis-tele van képekkel Dayáról, barátairól és családjáról.

Coleman nagyon izgatott a könyv megjelenése miatt, ezért természetesen rengeteget posztolt hivatalos oldalaira a témával kapcsolatban. Nagyon büszke vagyok erre és őszintén remélem, hogy sokatoknak tudok segíteni ezzel a könyvvel!- írta Zendaya.

A fiatal lány egy kis kedvcsinálót is készített leendő olvasói számára, ugyanis a honlapjára posztolt pár képet a könyv belsejéről is. Arról viszont egyelőre nincs információ, hogy esetleg hazánkban is megjelenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek