Starity

Bella Thorne farmereket reklámoz

2013. augusztus 28. 18:06   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne, az ifjú Disney csillag a WallFlower Jeans őszi kollekciójához adja arcát. A lány bevallása szerint nagyon élvezte a fotózást és boldog, hogy ilyen csodás ruhadarabokat reklámozhat.

hirdetés
Bella Thorne farmereket reklámoz

A 15 éves Bella Thorne mostanában rendkívül elfoglalt, ugyanis megállás nélkül kapja a filmszerepeket, valamint nemrégiben leszerződött a Hollywood Recordsnál és már készülőben van az első lemeze is, valamint nem szorítja háttérbe a jótékonykodást sem, ugyanis egy korábbi interjúban elmondta, hogy a legjobb dolog a hírnévben az, hogy segíthet másokon.

A közelmúltban például kórházakat és állatmenhelyeket látogatott, de az idejébe belefért még egy kis munka is, ugyanis a WallFlower Jeans felkérte, hogy legyen az őszi kollekció arca, Thorne pedig szívesen elvállalta, mert kiskorából rendelkezik némi modelltapasztalattal.

Bella nagyon élvezte a fotózást és amúgy is imádója a márkának. Elmondása szerint csodálatos ruhadarabokat reklámozhat, ami öröm számára. „Imádom a WallFlower farmereket, hiszen nem számít, milyen színű, stílusú vagy nagyságú darabot keresel, mindig találsz egyet, ami tökéletes lesz az adott napi szettedhez. Nagyon szeretek együtt dolgozni a WallFlowerrel, mert kulcsfontosságú darabokat készítenek a hétköznapi lányok számára” – áradozott nemrég Bella, aki most többek között Sarah Hyland és Savannah Quten nyomdokaiba lépett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek