Starity

Eric Saade kiadta legújabb albumát

2013. augusztus 29. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eric tegnap adta ki legújabb albumát, ami a negyedik nagylemeze is egyben és a Forgive Me címet viseli.

hirdetés
Eric Saade kiadta legújabb albumát

Eric nyár elején jelentette be, hogy új albuma augusztus 28-án érkezik és a Forgive Me címet fogja viselni, nem sokkal később pedig a hivatalos számlistát is közzétette.

A svéd énekes interjúk során elárulta, hogy ez talán az egyetlen személyes albuma és nagyon nehéz volt megírnia a számokat, hiszen úgy kellett átadnia az érzéseit, hogy semmi konkrétat nem árul el. Valamint az albumon a Molly Sandénnel való szakításától kezdve egészen az új kapcsolata kezdetéig minden érzése rajta van.

A dalok szövegét J-Sonnal és Jason Gillel írta, illetve az egyik számban, a Falshy-ben A-Lee norvég rapperrel duettezik. Az albumot pedig Eric hivatalos oldalának, a SaadeFamily-nek minden regisztrált felhasználója 3 nappal a kiadás előtt, már augusztus 25-én meghallgathatta.

A CD először a skandináv országok iTunes-án jelent meg, ezt követően pedig Saade közzétette hivatalos Twitter-oldalán, hogy további 12 országban is elérhető: Ausztria, Belgium, Franciaország, Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Portugália, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban is.

Mostanra a Stay kivételével az összes dal hallható már a legnagyobb zenemegosztó portálon, ezzel a dallal kapcsolatban azonban Eric azt tweetelte, hogy egy exkluzív bónusz szám és az albumon is csak 3 hónapig fog szerepelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek