Starity

Megjelent Maite Perroni első albuma

2013. augusztus 29. 17:05   |   Szerző: encs96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két napja érkezett meg a boltokba a színész-énekesnő első lemeze, az Eclipse de Luna.

hirdetés
Megjelent Maite Perroni első albuma

Szemmel láthatóan nagyon izgatott volt Maite a tegnapi sajtótájékoztatón, amelyen bejelentette új albumának, az Eclipse de Lunának megjelenését. A lemez augusztus 27-én került a boltokba és 12 szám található meg rajta, olyan híres zenészek és zeneszerzők közreműködésével, mint például Koko Stambuk, Carlos Lara, Coti, Claudia Brant, vagy Ángela Dávalos.

Szeretném mindenkivel megosztani ezt a lemezt és életem ebben a szakaszában remélem, hogy a rajongóim élvezni fogják azt amit készítettem!” – mondta az énekesnő.

A színésznő, aki több telenovellában is szerepelt a Rebeldétől a Cachito de Cielo-ig, azt mondta, hogy soha nem feledkezett meg a zenéről, csak hagyta hogy a dolgok menjenek a maguk útján. Az új lemeze miatt a színészi karrierje veszélybe került, de ennek ellenére is az összes idejét most a zenének fogja szentelni.

Mindig nagy a kockázat, de a végén az a fontos, hogy azt csináltad, amit a szíved diktált. Remélem, hogy a közönségnek tetszik az, amit csináltam” – mondta Maite, aki azt is elárulta, hogy az albumon különböző zenei stílusok vannak jelen és ez nagyon kockázatos, de ő nem fél a veszélytől. Nyilvánvalóan látszik, hogy a lemezen több fajta műfaj van, ez számomra is új, főleg mikor a színpadon éneklem őket, de nagyon élvezem minden dalomat és szeretem, ahogy kommunikálok a rajongókkal a dalokon keresztül - árulta el Maite.

Arra a kérdésre hogy a közönség mit szólt az új lemezhez Maite azt mondta: „A közönséggel együtt alkottuk meg ezt a történetet. Számomra a Hold egy nagyon fontos szimbólum, a romantikát jelenti, mely az egész életemet végig kíséri. Az album címe ezért lett Eclipse de Luna” – osztotta meg velünk a énekesnő.

A Tu y Yo az első kislemez a CD-ről, ami több listát is vezet és, ami már elérte a több mint 2 milliós nézettséget a YouTube-on. Maite terve most az, hogy a lemezt népszerűsítse és egy világ körüli turnéra induljon, ezért pedig sokat sportol, hisz így biztosítja, hogy képes legyen a koncertek alatt egyszerre énekelni és táncolni is. Már intenzíven készülök, sokat mozgok és sportolok, ezáltal sokkal egészségesebbnek, jó kedvűnek érzem magam – mondta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek