Starity

Lady Gaga dobogós lett a Facebookon

2010. augusztus 20. 02:02   |   Szerző: sewenteen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga rajongóinak száma alig két hónap alatt több millióval megnőtt a Facebookon, így a harmadik helyen áll jelen pillanatban.

hirdetés
Lady Gaga dobogós lett a Facebookon

2010. július 4-én olvashattátok a Lady Gaga, a Facebook-királynő című hírt, melyben megtudhattátok, hogy Lady Gaga az 5. helyen trónol a Facebookon, de büszkén, mert aki előtte van, egyik sem élő ember: Michael Jackson, Texas Hold 'em Poker, a Family Guy tv-műsor, a Mafia Wars játék és maga a Facebook.

Kevesebb mint két hónap telt el azóta, és Lady Gagának még több mint 6 millió rajongója lett. Jelen pillanatban: 16 232 060 ember kedveli a Poplady oldalát, és ezzel övé lett a harmadik legnépszerűbb oldal. Előtte, azaz második helyen Michael Jackson áll 18 896 803 emberrel, s első helyen a Texas Hold'em Poker van több mint 23 millió rajongóval.

Ha Lady Gaga rajongóinak száma továbbra is ilyen gyorsan növekszik, akkor hamarosan a második helyre kerül! Rajongó akad bőven a magyarok között is, ezt  mi sem bizonyítja jobban, mint az hogy, a november 7-ei budapesti koncertjére az álló helyek már mind elfogytak, és a többi helyre szóló jegy is csak korlátozott számban kapható.

Ha te is szeretnéd a kedvenceid közt tudni Lady Gagát, akkor lájkold a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek