Starity

Tom Beck befejezte a forgatásokat

2013. augusztus 30. 16:04   |   Szerző: JadeB

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves színész 2008-ban csatlakozott a Cobra 11 csapatához, Semir ötödik társaként. Öt és fél év után végleg búcsút int a sorozatnak.

hirdetés
Tom Beck befejezte a forgatásokat

Tavaly robbant hír, miszerint Tom kilép a sorozatból. Sokan egyszerű pletykának tartották, ám a készítők mégis bejelentették a szomorú hírt. Tom Beck már csak egy évig kelti életre Ben Jäger főfelügyelőt. Tom elmondta, hogy a zenei karrierjére szeretne ezentúl nagyobb hangsúlyt fektetni.

Sokan marasztalták, sőt még most is vannak olyan rajongói, akik az utolsó percig kitartóan próbálták rábeszélni, hogy maradjon. Viszont Tom a tegnapi napon bejelentette hivatalos Facebook-oldalán, hogy utoljára személyesíti meg Cobra 11-beli karakterét. Videókat és képeket posztolt az utolsó forgatási napjáról, majd pedig megköszönte ezt az 5 és fél évet:

„Ó, egek! Ennyi volt. Az utolsó vad száguldás. Mindjárt felvesszük az utolsó jelenetem. Ha visszanézek, akkor vegyes érzéseim vannak. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Annyi minden történt ez alatt az 5 és fél év alatt. Szeretném megragadni az alkalmat és köszönetet mondani minden embernek aki támogatott engem. [...] Olyan hűséges rajongókat, mint amilyenek Ti vagytok kívánni sem lehetne.”

„Várjuk a következő, rendkívül izgalmas Cobra 11-szezont, ami sok meglepetést tartogat majd. De ne feledjétek, minden megy tovább!” – fűzte hozzá bejegyzéséhez.

Tom ezután sem fog tétlenkedni, nemsokára indul őszi turnéja, jelenleg mozifilmet forgat, sőt pár nappal ezelőtt egy interjúban közölte a hírt, miszerint hamarosan hozzálát harmadik stúdióalbuma munkálataihoz is. A német nézőktől november táján búcsúzik el Ben Jäger, a Cobra 11 őszi évadában. Semir újdonsült társa pedig Vinzenz Keifer lesz, akit 2014 januárjában láthatnak a német RTL nézői.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek