Starity

Leon Thomas nagyágyúkkal dolgozik

2013. augusztus 30. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leon Thomas mostanában igen keveset hallat magáról. Viszont ha hírt közöl róla a sajtó, az csak arról szól,hogy épp karrierjét építi és szorgosan dolgozik.

hirdetés
Leon Thomas nagyágyúkkal dolgozik

Leon Thomas III a Victorious befejezte után nem került a média középpontjába, hanem egy időre eltűnt, majd egy új dallal rukkolt elő – a Foreverrel. Most pedig egy igen neves előadóval, Wiz Khalifával volt lehetősége együtt dolgozni, illetve kolléganője, Ariana Grande albumán is nagyban segédkezett. Mindez nem elég? Nemsokára megjelenik új kislemeze, melynek címe Hello, How Are You!

Leon az MTV-nek adott interjúban beszélt új lemezéről és munkájáról. Nemrég a Rostrum Recordshoz szerződött le, amely olyan sztárokat menedzsel, mint Mac Miller és  Wiz Khalifa. Így adódott a lehetőség, hogy Wizzel dolgozhasson.

„Wiz talán a legkedveltebb rapperem most, és fantasztikus az, amit Benjyvel és Mac Millerrel felépített, na meg persze a többiekkel. Hatalmas áldás számomra, hogy együtt dolgozhatok vele” – nyilatkozta a fiatal énekes.

Természetesen Arianáról is megosztott néhány szót – csakis miatta vett részt az MTV VMA-n. „Ő egy nagyon cuki lázadó. Jó volt látni. Mindig jó olyan embereket látni, akiket szeretek. Nagyon tisztelem azért, amit csinál, mert jól csinálja. Gyilkos a játékban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek