Starity

Candice a Max-Factor új arca

2013. augusztus 30. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret egyik legszebb angyalkája idén szeptembertől a Max Faktor főállású nagykövete is lesz, aki folyamatosan promótálni fogja a cég sminktermékeit.

hirdetés
Candice a Max-Factor új arca

A gyönyörű szőkeség már idén felbukkant több Max Factor-reklámanyagban -és plakáton is (reklámozott már alapozót és szempillaspirált is), ám a márka csupán most jelentette be, hogy ezentúl minden promóanyagukban Candice Swanepoellel fogunk találkozni.

A világhírű Path McGrath sminkes, aki a Max Factor kreatív igazgatója, külön büszke arra, hogy a 24 éves dél-afrikai szépség képviseli a márkájukat, hiszen „Candice-ben minden megvan, ami eladhatóvá tud tenni egy sminkterméket. Gyönyörű arcbőr, nagy szemek, vastag száj – igazi természetes szépség” – mesélte Path, aki már nem egyszer dolgozott divatbetatók backstage-jében Victoria's Secret-modellekkel.

Nem ő az egyedüli Victoria's Secret-Angyal, aki szépségtermékeket reklámoz: Heidi Klum az Astor arca már több éve, Doutzen Kroes a L'Oreal szépségnagykövete, Adriana Lima pedig öt évig képviselte a Maybelline-t.

Szerintetek jó választás volt Candice ?


Candice első reklámfelvétele a Max Factor számára a napokban készült el

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek