Starity

Szupermodellek egy szál semmiben

2013. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai Interview magazin hasábjain mutatták be fedetlen testüket a világ legkeresettebb szupermodelljei – igaz, valaki nem vállalta be a meztelen igazságot és Photoshoppal rásegítettek az ügyre.

hirdetés
Szupermodellek egy szál semmiben

A legtöbb meglepetést az éppen Leonarod DiCaprióval romantikus kapcsolatot ápoló 21 éves Toni Garrn okozta – aki csupán egy táskával takarta el legintimebb testrészét, s az ő fotóin nem használtak testszínű fehérneműket sem.

Az ex-Victoria's Secret-angyal, Miranda Kerr szintén sokat mutatott magából Candice Swanepoellel együtt, akik melltartó nélkül is bevállalták a fotózást. A többi modell esetében már többször hagyatkoztak a képzeletre, s nem sokat mertek magukból megmutatni, ők például Constance Jablonski, Alessandra Amboriso, Edita Vilckeviciute,Cameron Russel – és még sokan mások.

A „modell különszámnak” is nevezett szeptemberi Interview magazin hasábjai tehát nem mentesek erotikától és szexualitástól, ám a a fotós, Fabien Baron igencsak kitett magáért, ugyanis több címlappal is elkáprázatja az olvasókat. A címoldalak olyan példányokkal jelennek meg, melyeken Daria Werbowy, Kate Moss vagy éppen Naom Campbell pózol – akik kétségtelenül a divatipar legnagyobb nevei közé tartoznak.

A képen Edite Vilckeviciute és Cameron Russel pózol – ám vannak, akik megmutatták fedetlen testrészeiket is.

Alessanrda Ambrosio, Jourdan Dunn és Constance Jablonski (balról jobbra) már takarták be testüket talpig szőrmével

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek