Starity

Újra duettezik Hayley Williams

2013. augusztus 31. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Hayley-t frontasszonyként ismertük meg 2005-ben, szokása kikacsingatni az együttesből. Az elmúlt évek során egy tucat másik előadó dalában működött közre.

hirdetés
Újra duettezik Hayley Williams

Pár napja a Now klipjének rendezője, Daniel Cloud Campos fecsegte ki, hogy látta Hayley-t Zedd új klipjének forgatása közben a kulisszák mögött settenkedni, pár órája pedig hivatalosan is megerősítették a hírt: szeptember 10-én jön a Stay The Night, melyben az énekesnő is közreműködik (mint dalszerző is!). A kislemezborítót is bemutatták:

Hayley 2010-ben adta nevét és hangját az Airplaneshez, mely hatalmas sikert aratott az egész világon. A dal négyszeres platinalemez lett és közel 200 millióan lesték meg klipjét a YouTube-on. Ha az új kislemez is legalább ennyire népszerű lesz, biztosak lehetünk benne, hogy a csapból is a Stay The Night fog folyni.

Zedd egyébként egy feltörekvő DJ – Lady Gaga új lemezének a producere is –, akinek tavaly debütált az első albuma, melyről a Clarity mindannyiunknak ismerős lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek