Starity

Ma este indul a brit X-Faktor

2013. augusztus 31. 10:10   |   Szerző: Bence112233

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simon Cowell sikeres tehetségkutató műsora ma indul tizedik útjára, ahol azonban történtek változások a korábbi évekhez hasonlóan.

hirdetés
Ma este indul a brit X-Faktor

Ma este 8 órakor új keresés veszi kezdetét – a brit ITV csatornán indul ugyanis a brit X-Faktor tizedik évada. A tavalyi évadnál egyre csökkent nézettség miatt azonban idén egy-két dolog megújul a show-ban.

Visszatér Ozzy Osbourne szókimondó felesége, Sharon, aki Tulisa Contostavlos helyét veszi át a zsűriasztalnál. A másik három mentor a korábbi évhez hasonlóan Louis Walsh, Gary Barlow és Nicole Scherzinger lesznek. Szintén változás, hogy a zsűri előtti első meghallgatás ezúttal nem egy arénában fog zajlani, hanem csak egy szobában a négy mentor előtt. Akik innen továbbjutnak, azok egy arénaválogatáson is megmérettethetik magukat.

Ezután következik a magyar változatból is ismert tábor című kör, ahol a mentorok kiválasztják a legjobb 6 versenyzőt. A show házigazdája idén is Dermot O' Leary lesz. A mentorok háza nevezetű körben vendégmentorok is csatlakoznak – annyi biztos, hogy köztük van Mary J.Blige, Kelly Osbourne, Shane Filan és Olly Murs.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek