Starity

Justin Timberlake nem szuperhős típus

2013. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes elárulta, inkább alakítana gonosztevőt egy filmben, mintsem szuperhőst.

hirdetés
Justin Timberlake nem szuperhős típus

Nemrégiben megtudtuk hogy Ben Affleck fogja magára ölteni Batman szerepét a közelgő Steel Of Man: Batman vs. Superman című filmben, és érveket is kaptunk, miért is lesz ő jó denevérembernek. Azonban más sztárok neve is felmerült Batman társának, Robinnak a szerepére, többek között Justin Timberlake-é is.

Justin nyilatkozott is Bennel kapcsolatban nemrég és elárulta, szerinte ő volt a legjobb választás az új Batman-szerepre: &bdquo Ben Affleck, mint Batman, tetszik az ötlet. Tavaly nyáron dolgoztam vele együtt, láttam a legjobb formájában és meg kell, hogy mondjam, nagyszerű rendező. Tehetsége van ehhez a szakmához, sok ember meglepne, hogy mennyi” - mesélte egy rádiós interjúban a héten.

Azonban Justin azt is elmondta, valószínűleg nem bújik Robin jelmezébe, mert ő inkább gonosztevő típus, mintsem szuperhős. Soha az életben nem vállalnám. Nem alakítanám Robint, ugyanis nem szerepel a terveim között szuperhőst játszani - mondta, majd így folytatta – Gonosztevőt!? Inkább játszanék gonosztevőt, és mivel a Batman-filmeken nőttem fel, szívesebben lennék Riddler. Riddler a kedvenc rosszfiúm

Az biztos viszont, hogy az idei Acélember-folytatás nem fér bele Justin időbeosztásába, hiszen több helyen is játszik most, de ki tudja, talán a harmadik filmben láthatjuk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek