Starity

Gyilkos elmék: jön a kilencedik évad

2013. szeptember 01. 08:08   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember végén vetítik le a soron következő Gyilkos elmék évadjának premierepizódját. A napokban megosztották a rövid promóvideóját is, ami igencsak izgalmakkal teli évadot sugall.

hirdetés
Gyilkos elmék: jön a kilencedik évad

Szeptember 25-én indul a Gyilkos elmék soron következő, immáron 9. évadának első része az Egyesült Államokban. Az előzetes igencsak izgalommal teli és ijesztő évadot sugall a nézőknek. A rövidke bemutatkozó videót a napokban osztották meg a videómegosztó portálokon.

Az első epizód címe a The Inspiration, amelyben egy Emmy-díjas vendégszereplővel, Camryn Manheimmel találkozhatunk. Camrynt a legtöbben a Szellemekkel suttogó és az Ügyvédek című, úgyszintén népszerű sorozatból ismerheti a nagyközönség.

A 9. évadban újra találkozhatunk kedvenc nyomozóinkkal: Derek Morgannal, Aaron Hotchnerrel, Dr. Spencer Reiddel, Penelope Garciával, Jennifer Jareauval, David Rossival és a legújabb nyomozótársukkal, Alex Blake-kel.

Egyelőre nincs hír afelől, hogy az évad hány részes, de ha hihetünk az eddigi tendenciában, most is legalább 22 epizód fognak levetíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek