Starity

Blake Livelyt nem érdekli az öregedés

2013. augusztus 31. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl egykori sztárja nemrég töltötte be 26. életévét és ennek hála elárulta, hogy egyáltalán nem foglalkozik az öregedéssel.

hirdetés
Blake Livelyt nem érdekli az öregedés

A szépséges Blake Lively alig néhány napja, augusztus 25-én lépett be a 26 évesek közé, születésnapjának kapcsán pedig a francia Elle magazin egyik riportere kapta mikrofonvégre, akinek elárulta, hogy bizony őt nem érdeklik majd az egyre gyülekező ráncok arcán, sőt büszkén fogja viselni őket, hiszen ez jelenti érettségét és tapasztaltságát majd.

„Most szórakoztok velem? Nagyon izgatott vagyok emiatt! Ahogy idősödöm, egyre bölcsebb és úgy érzem egyre tapasztaltabb is leszek a sok utazástól” – vágta rá a szőkeség, amikor arról kérdezték, hogy nem-e fél az öregedéstől.

Ryan Reynolds felesége előbbi megnyilvánulásából kiindulva teljességgel a szépészeti beavatkozások ellen van, hiszen szerinte sok esetben cseppet sem fiatalítják a nőket a plasztikai műtétek, de viccesen hozzátette, hogy majd 60 évesen kérdezzék meg tőle újra, hátha addigra meggondolja magát.

A Gossip Girl egykori Serenája mindezek mellett édesanyját, Elaine-t is szóba hozta a beszélgetés során, hiszen divat és külső megjelenés terén ő inspirálja, rá néz fel a leginkább.

„A stílusa folyamatosan fejlődik az idő múlásával. Mindig a korának megfelelően néz ki, anélkül, hogy az megmutatná a valódi korát. Még sohasem láttam, hogy beszárítja a haját, mielőtt elmegy valahova. Szeretem, hogy erőfeszítés nélkül tudja hozni a természetességet és ez nagyon vonzó is. Sosem néz ki úgy, mintha órákat töltött volna a tükör előtt és minden tökéletesen áll rajta” – áradozott Blake.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek