Starity

Kardashianék újabb szexvideóval sokkolnak

2013. szeptember 01. 10:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kris Jenner és férje, Bruce a minap a realityshow-juk kellős közepén sokkoltak azzal a kijelentéssel, miszerint szexvideót készítettek. A házaspár lányai kiakadtak, pláne úgy, hogy egy családi vacsora kellős közepén jelentették be szüleik a nagy hírt.

hirdetés
Kardashianék újabb szexvideóval sokkolnak

Érdekes epizódnak lehetünk kedd este szemtanúi, hiszen a Keeping Up With the Kardashians következő részében nyomon követjük a család botrányoktól nemigen mentes oldalát is.

Többek között Khloe Kardashian egy testre simuló latexruhában pózol egy fotós kamerája előtt, aki mintegy évforduló-ajándékként lepi meg férjét, Lamar Odomot ezzel a sorozattal. (Ne feledjétek, a házaspár megcsalási és drog-botrányai csupán most kezdődtek, ezeket az epizódokat pedig már hónapokkal ezelőtt leforgatták). Valamint kiderül, hogy egy újabb szexvideó lappang a Kardashian–Jenner-ház egyik rejtett zugában... A következő rész trailerje mindent elárul, melyet a DailyMail oldalán nézhettek meg.


Khloe első reakciója a családi vacsora közben,mikor megtudta: szülei szexvideót készítettek

A vacsora folyamán Kris Jenner ejtette el, hogy „Csajok, én és édesapátok.. szexvideót készítettünk.” – Persze mindenki halálosan komolyan vette az esetet, főleg Khloe akadt ki az elmondottakon, azok után, hogy Kim Kardashian 2003-ban készült szexvideóját ellopták és felrakták az internetre.

A vacsora végén aztán kiderült az igazság: Kris csupán viccelt, a hír kacsa volt – tulajdonképpen csak lányai reakciójára volt kíváncsi. Miután lenyugodtak a kedélyek és a Kardashian család többi tagja elfogadta, hogy igencsak meg lettek szívatva, bosszút esküdtek: elhatározták, hogy leforgatják a szexmentes erotikus videót, mellyel Kris Jenner próbálta hülyére venni őket.

Az ötlet hatalmas sikert aratott: Khloe és Rob Kardashian volt az operatőr, Kourtney Kardashian alakította Kris Jennert, párja, Scott Disick pedig Bruce Jennert – az eredmény nem maradt rejtve, a következő epizódban a fergeteges jeleneteknek lehetünk szemtanúi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek