Starity

Timberlake: „Az 'N Sync jobb, mint a One Direction”

2013. szeptember 01. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes sokkal jobbnak tartja egykori bandáját, mint a jelenlegi tinikedvenceket.

hirdetés
Timberlake: „Az 'N Sync jobb, mint a One Direction”

Hajdanán szinte minden tinilány odáig volt a Joey Fatone, Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick és Lance Bass által alkotott 'N Sync-ért, ám feloszlásuk után Timberlake-en kívül mindannyiuk csillaga leáldozóba került, viszont egykori sikerük nem múlt el nyomtalanul bandaként. Manapság helyüket mondhatni a One Direction vette át, hiszen tinik milliói rajonganak a Zayn Malik, Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson és Niall Horan által létrehozott brit fiúcsapatért.

Timberlake-nek azonban most lehet, hogy sikerült magára haragítani a hírhedt Directionereket, mivel nemrég a Vibe-nak adott interjújában azt jelentette ki, hogy sokkal jobbnak tartja saját bandáját, mint a 1D-t.

„Hajlandó vagyok azt mondani, hogy jobbak vagyunk náluk, de nem fogom hagyni, hogy lekörözzenek minket – mondta nevetve, majd hozzátette – Láttam őket párszor és kedvelem azokat a srácokat. Érdekes figyelni, azt a nagy hullámot, ami velük jön – fejezte be mondandóját.

A 32 éves színész-énekes egyébként elárulta, hogy nagyon jó érzés volt újra színpadra állni egykori bandatársaival a múlt heti MTV Video Music Awardson, de elmondása szerint mára már egy kicsit lelassultak és berozsdásodtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek