Starity

Dianna Agron: pomponlányból maffiahercegnő

2013. szeptember 01. 17:05   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves színésznő őszintén mesél a Glee-ről, új filmjéről és szeretett kollégája haláláról.

hirdetés
Dianna Agron: pomponlányból maffiahercegnő

A New York Postnak sikerült pár személyes kérdést feltennie Dianna Agronnak, aki a Mandarin Oriental hotelszobájában fogadta az újságírót. A 27 éves színésznő a Glee-ben alakított Quinn Fabray karaktere által lett híres és mostanra ledobva a szurkolólányjelmezt, legújabb filmjében neves színészek mellett szerepel a filmvásznon. Agron Michelle Pfeiffer és Robert De Niro lányát játssza a Vérmesék című új hollywoodi alkotásban, ami hazánkban szeptember 26-án kerül bemutatásra.

Dianna hosszú négy évadot végigtáncolva és -énekelve tett meg legújabb filmjéhez. Míg Quinn legjobb módszere a támadás egy szellemes letolással vagy beszólással, addig Dianna új karaktere, Belle, inkább nőiesen fejbe üti ellenségét.

„Ugyanazt a kikapcsolódást nyújtja neked és a közönségnek, mivel sosem tennéd ezt a való életben”meséli Agron az akciójeleneteiről. – Egészen borzongató, sosem alkalmaznám a mindennapjaimban.„

Dianna mindennapjai ebben az évben izgalmasan, de egyaránt feszülten teltek. Olyan pletykák keringtek Hollywoodban, hogy a fiatal színésznő az amerikai labdarúgó-csillaggal, Tim Tebow-val áll szorosabb kapcsolatban. Azonban Miss Agron elárulta, hogy most a brit színésszel randizgat, Christian Cooke-kal. Nem mellesleg Dianna jó barátságot ápol a countryénekesnővel, Taylor Swifttel is, akinek, elmondása szerint, a 22 dalszövege Taylor és Dianna barátságából készült.

Agron közeli kollégáját és barátját vesztette el a múlt hónapban. Cory Monteith és Dianna a Glee forgatásán ismerkedtek meg és az első évad elején karaktereik komolyabb viszonyban álltak egymással. A hatóságok bejelentették, hogy Cory a drog- és alkoholkombináció miatt vesztette életét.

”Ez az egyik legfurcsább dolog az életemben. Nem tudom, hogyan bírják, hogy újra és újra belesnek a saját hibájukba. Ilyenkor az ember egy nagy fordulatot tesz az életében és megváltoztatja a saját gondolkodásmenetét„ – mesélte a káros szenvedélyekről, majd egy kis szünet után folytatta. ”Cory az egyik legcsodálatosabb ember volt az életemben, és szerintem mindenki el tudja ezt mondani róla, aki ismerte.„

Elmondása szerint továbbra is jó kapcsolatot ápol a többi Glee-sztárral, különösebben Cory Monteith halála után. De most úgy tűnik, hogy Dianna szeretne összpontosítani a saját életére és karrierjére. Egy dolog biztos: nincs több szurkolólány-szerep.

”Mindig azt mondom, soha ne mondd, hogy soha. De én tényleg úgy gondolom, hogy ez a pomponlány szerep már ki van merítve felőlem, annak ellenére, hogy sohasem voltam az."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek