Starity

Szabó Zsófi megsérült

2013. szeptember 01. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 sztárjának, Szabó Zsófinak elég aktív az élete mostanság: forgatják a Jóban Rosszbant, nemrég az Aktívban jelent meg mint műsorvezető, ráadásul ott van a magánélete is. Ezek mellett Zsófi rendszeresen sportol, ám nemrég egy baleset érte.

hirdetés
Szabó Zsófi megsérült
Fotó: Facebook

Mint azt a Szabó Zsófi-rajongók tudják, a színésznő rendszeresen sportol, fut, edzőterembe jár, ám most kisebb balesetet szenvedett: futás közben megsérült a lába.

„Tegnap délután elmentem futni a Kamaraerdőbe, az esős talajon nem vettem észre egy gödröt, beleléptem, és hatalmasat estem. Most alig tudok lábra állni, de szerencsére kiderült, nincs nagy baj, a röntgen szerint egy szilánk levált a bokámból, ám ha minden jól megy, pár nap múlva rendbe jön – mesélte Zsófi a Blikknek.

Zsófi már az Aktívban is bekötözött lábbal vezette a műsort, ennek ellenére jól érezte magát. Saját Facebook-oldalára is írt a rajongóinak: „Két hétig kell pihentetnem a lábam. Addig kőkemény diéta és a motorozást is hanyagolnom kell – mondta szomorúan, és képet is csatolt hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek