Starity

Jonathan Groff és Troian Bellisario egy filmben

2013. szeptember 02. 00:12   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 20-án kerül bemutatásra a tengerentúlon Troian Bellisario és Jonathan Groff közös filmje, a COG.

hirdetés
Jonathan Groff és Troian Bellisario egy filmben

Troian Bellisario neve sok mindenkinek lehet ismerős, legfőképpen azoknak, akik már láttak legalább egy részt a Pretty Little Liars című amerikai krimi- és drámasorozatból. A Glee első évadában feltűnt Jonathan Groff is ismert név a szakmában, sőt, a színházban is megállja a helyét. Most viszont nem a McKinley Gimnáziumba vagy a Broadwayre tért vissza, hanem meglátogatta az Egyesült Államok Oregon nevű államát, hogy Troiannal közösen leforgassa legújabb projektjét.

A C.O.G., a Kyle Patrick Alvarez által rendezett dráma és vígjáték története szerint egy beképzelt fiatalember, Samuel (Jonathan Groff) utazik Oregon államba, hogy egy almafarmon dolgozhasson, közben megismerkedik a város emigráns munkavállalóival és mélyen vallásos lakóival.

Az előzetesben választ is kaptunk a film címére – a C.O.G jelentésére: Children of God, vagyis Isten gyermeke. A film egyébként David Sedaris novelláin alapult, a Naked című alkotásából, a jeleneteket 2012 októberében forgatták. Az alkotást már bemutatták a Sundance Filmfesztiválon 2013 januárjában, de az amerikai mozikban szeptember 20-án kerül vászonra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek